Alles over Ton van de Ven, Voormalig creatief directeur van de Efteling

Links

Links

Op deze pagina vind je de meest leukste links die wij voor jullie hebben verzamelt. Niet alleen links die over de Efteling gaan, maar ook over andere pret parken.

Youtube.com/tvdvfs?gl=NL&hl=nl

Het eerste youtube kanaal van TVDVFS.NL

Youtube.com/tonvandevenfan

Het tweede youtube kanaal van TVDVFS.NL

Efteling.nl dit is de officiële Efteling site van de Efteling.

Vijfzintuigen.nl begon ooit eens als Villa voltaweb, en is uitgegroeid tot een grote Efteling fansite, met een groot forum. Op deze site vind je o.a.
een groot attractie overzicht, simulaties en een uitgebreide fotogalerij waarin alle foto’s staan die door de fans gemaakt zijn.

Themepark.nl Is bekende algemene pretpark website waar je over alles wat met pretparken of kermissen te maken heeft kunt mee praten in het forum.

Sprookjesmuseum.nl Op deze site kan veel informatie gevonden over de geschiedenis van de Efteling.

2011efteling Voor al je Efteling muziek is dit het beste kanaal van youtube.

Jk.jouwpagina.nl Als je meerdere eftelingsites wilt bezoeken er
staan een hele hoop eftelingfansites op een rijtje.

Jk-adventures.blogspot.com Wil je op de hoogte blijven wat er in en rondom de efteling gebeurd? Bezoek dan deze website.

Camping Weideblik Minicamping Weideblik is gelegen op de grens van Helvoirt-Biezenmortel en is daarom een zeer geschikt overnachtingsadres voor de efteling.

Fotogalerijen.be
Erwin Taets maakt altijd als ie in een pretpark binnen de Benelux of daarbuiten is, mooie foto’s van een attractie of attractiepark.
Ook zit er nog een podcast pagina bij genaamd: Ochtend in Pretparkland

Madhouse-guide.nl Heb je altijd meer willen weten over de madhouse? Is villa volta de enige in zijn soort? Op deze madhouse maak je kennis met de familie van villa volta. De meeste madhouses staan hierin. Ook vind je hier oude madhouses, en nog een backstage verslag van het paleis van de geest.

Rides.nl maak kennis met alle pretparken en dierentuinen van Europa. Van enkele pretparken vind je zelfs onride filmpjes. Immers kun je hier ook je mening achterlaten.

vogelrok.nl is een fansite welke is opgericht door een groot vogelrok liefhebber: Nico Kwant. Op deze site vind je informatie over de achtbaan, het verhaal, en over bijzondere ritten in deze attractie.

Pretparken.be dit is eigenlijk een soort van Rides website. Maar dit is allemaal anders opgesteld, en hier heb je er een losse forum bij.

Xs4all.nl/~gniletfe/efteling.html is de moedersite van alle Efteling fansites. Hier vind je zelfs de jaartallen van wat wanneer is gebeurd.

Users.telenet.be/kiddies/madhouse.htm#wat dit is ook een website over madhouses. hierin wordt de mening van de webmaster zelf gegeven.

Efteling korting Hier vind je een verzameling van kortingsacties voor de Efteling.

Wil je jou website hier ook tussen? Stuur een berichtje via contact

.